Introduktion til Danmarks præstationer ved VM

Hvad er VM i fodbold?

VM i fodbold, også kendt som verdensmesterskabet i fodbold, er en international turnering, der arrangeres af FIFA (Fédération Internationale de Football Association). Det er en af de mest prestigefyldte begivenheder inden for fodboldverdenen og afholdes hvert fjerde år. Hold fra hele verden deltager i turneringen for at konkurrere om titlen som verdens bedste fodboldhold.

Danmarks deltagelse i VM

Danmark har været en fast deltager i VM i fodbold siden 1986. Holdet har kvalificeret sig til turneringen flere gange og har opnået betydelige resultater gennem årene. Danmarks deltagelse i VM har været med til at øge interessen for fodbold i landet og har skabt stolthed blandt fans og spillere.

Historisk oversigt over Danmarks mål ved VM

Siden Danmarks første deltagelse i VM i 1986 har holdet scoret et imponerende antal mål i turneringen. Her er en historisk oversigt over Danmarks mål ved VM:

Danmarks mål ved VM

Mål scoret ved forskellige VM-turneringer

Danmark har scoret mål ved flere forskellige VM-turneringer. Her er en opdeling af antallet af mål scoret ved hver turnering:

 • 1986: X mål
 • 1998: X mål
 • 2002: X mål
 • 2010: X mål
 • 2018: X mål

Topscorere for Danmark ved VM

Gennem årene har flere danske spillere markeret sig som topscorere for Danmark ved VM. Her er nogle af de mest bemærkelsesværdige topscorere:

 • Spiller 1: X mål
 • Spiller 2: X mål
 • Spiller 3: X mål

Statistik og rekorder

Samlet antal mål scoret af Danmark ved VM

Det samlede antal mål, som Danmark har scoret ved VM, er X mål. Dette tal inkluderer mål scoret i alle turneringer, som holdet har deltaget i.

Største sejre og nederlag ved VM

Danmark har oplevet både store sejre og nederlag ved VM. Her er nogle af de største sejre og nederlag, holdet har oplevet:

 • Største sejr: X-0 mod Hold A i år
 • Største nederlag: 0-X mod Hold B i år

Andre bemærkelsesværdige rekorder

Udover mål og resultater har Danmark også sat andre bemærkelsesværdige rekorder ved VM. Her er nogle af dem:

 • Rekord 1: Beskrivelse af rekord 1
 • Rekord 2: Beskrivelse af rekord 2
 • Rekord 3: Beskrivelse af rekord 3

Indflydelse på dansk fodbold

VM’s betydning for dansk fodboldkultur

VM har haft en stor betydning for dansk fodboldkultur. Turneringen har været med til at øge interessen for fodbold i Danmark og har inspireret mange unge spillere til at dyrke sporten. VM har også været med til at skabe en følelse af fællesskab og national stolthed blandt danske fodboldfans.

Effekten af Danmarks præstationer ved VM

Danmarks præstationer ved VM har haft en positiv effekt på dansk fodbold. Succesfulde resultater og målscoringer har øget selvtilliden og motivationen hos både spillere og trænere. Det har også medvirket til at tiltrække opmærksomhed fra internationale klubber og scouts, der har set potentialet i danske talenter.

Konklusion

Danmark har scoret mange mål ved VM i fodbold gennem årene. Holdets præstationer har haft en betydelig indflydelse på dansk fodboldkultur og har været med til at skabe stolthed og interesse for sporten. Med imponerende resultater og rekorder har Danmark markeret sig som en konkurrencedygtig nation inden for fodboldverdenen.

Hvor mange mål scorede Danmark ved VM?