Hvad er EM Herre Håndbold 2016?

EM Herre Håndbold 2016 var en international håndboldturnering for mænd, der blev afholdt i 2016. Det var den 12. udgave af European Men’s Handball Championship og blev arrangeret af Det Europæiske Håndboldforbund (EHF). Turneringen samlede de bedste herrehåndboldhold fra hele Europa til at konkurrere om titlen som europamester.

Hvornår og hvor blev det afholdt?

EM Herre Håndbold 2016 blev afholdt fra den 15. til den 31. januar 2016. Turneringen blev arrangeret i Polen, hvor kampene blev spillet i forskellige byer rundt om i landet.

Deltagende hold

I alt deltog 16 hold i EM Herre Håndbold 2016. Disse hold blev opdelt i fire grupper med fire hold i hver gruppe. De bedste tre hold fra hver gruppe gik videre til knockout-fasen.

Kampformat og regler

Gruppespillet

I gruppespillet spillede hvert hold en gang mod de tre andre hold i deres gruppe. Kampene blev spillet som en round-robin-turnering, hvor holdene fik point baseret på resultatet af kampene. De bedste tre hold fra hver gruppe gik videre til knockout-fasen.

Knockout-fasen

I knockout-fasen blev der spillet enkeltkampe, hvor vinderen gik videre til næste runde. Dette fortsatte, indtil der var fundet en vinder af turneringen. Hvis kampene endte uafgjort, blev der spillet forlænget spilletid, og hvis der stadig ikke var fundet en vinder, blev der afgjort ved straffekast.

Resultater og vinder

Gruppespillets resultater

I gruppespillet blev der spillet en række kampe, hvor holdene konkurrerede om point. Resultaterne af disse kampe bestemte, hvilke hold der gik videre til knockout-fasen.

Knockout-fasens resultater

I knockout-fasen blev der spillet enkeltkampe, hvor vinderen gik videre til næste runde. Dette fortsatte, indtil der var fundet en vinder af turneringen.

Vinderholdet

Vinderen af EM Herre Håndbold 2016 blev holdet fra Tyskland. De vandt finalen mod Spanien og sikrede sig dermed titlen som europamester.

Spillere og profiler

Topscorere

I EM Herre Håndbold 2016 var der flere fremragende målscorere, der imponerede med deres præstationer. Nogle af de mest bemærkelsesværdige topscorere inkluderede Navarro fra Spanien, Hansen fra Danmark og Gensheimer fra Tyskland.

Bedste målmænd

Der var også flere dygtige målmænd, der gjorde en stor forskel for deres hold i EM Herre Håndbold 2016. Nogle af de bedste målmænd inkluderede Omeyer fra Frankrig, Landin fra Danmark og Wolff fra Tyskland.

Historie og baggrund

Tidligere vindere af EM Herre Håndbold

EM Herre Håndbold har en lang historie, og der har været mange forskellige vindere gennem årene. Nogle af de tidligere vindere inkluderer Danmark, Tyskland, Frankrig og Spanien.

EM Herre Håndbolds betydning for sporten

EM Herre Håndbold er en af de mest prestigefyldte turneringer inden for herrehåndbold. Det tiltrækker opmærksomhed fra både spillere og fans og er med til at øge interessen for sporten.

EM Herre Håndbold 2016 i medierne

Mediedækning og popularitet

EM Herre Håndbold 2016 fik stor mediedækning og var populært blandt håndboldfans over hele Europa. Kampene blev vist på tv og fulgt af mange mennesker både i hallen og derhjemme.

Højdepunkter og kontroverser

Turneringen havde også sine højdepunkter og kontroverser. Der var spændende kampe, fantastiske mål og dramatiske øjeblikke, der blev diskuteret og analyseret af både medierne og fansene.

EM Herre Håndbold 2016’s arv

Indflydelse på fremtidige mesterskaber

EM Herre Håndbold 2016 har haft en indflydelse på fremtidige mesterskaber og har bidraget til udviklingen af sporten. Det har sat standarden for kvaliteten af håndboldspil og har inspireret kommende generationer af håndboldspillere.

Erindringer og eftervirkninger

EM Herre Håndbold 2016 vil altid blive husket som en spændende og mindeværdig begivenhed. Det har skabt mange gode minder og efterladt en varig indvirkning på både spillere og fans.

EM Herre Håndbold 2016