a 'mooh' point

clearly an IBM drone

Jeg har opfundet et ord

Den anden dag, da jeg sad og skrev på indlægget "Er det nok at standarden er åben?" blev jeg træt af hele tiden af skrive "ODF-only-fortalere". Ikke alene er det træls at taste - det er også typografisk lidt et grimt ord. Derfor fandt jeg på at bruge forkortelsen "oODF", der fra nu af betyder Only-Open-Document-Format. Til min store positive overraskelse begyndte andre folk også at bruge det - faktisk gik der ganske få timer fra jeg brugte det på version2.dk til det blev brugt af andre.

Men nu ruller snebolden!

  • Søg på Google efter OODF og min blog kommer frem som nummer 1 (ændrer sig nok igennem tid)
  • Søg på overskrift.dk og min blog kommer frem som nummer 1

... og for at det ikke skal være løgn, så har jeg oprettet ordet på wiktionary.org .

Som min gode tidligere kollega Søren Laurits Nielsen sagde: "Det er sandt hvad jeg siger. Du kan selv checke det på Wikipedia ... om 10 minutter".

Smile

Comments are closed