a 'mooh' point

clearly an IBM drone

Ja, man tager sig jo til hovedet

Den anden dag kunne bla. version2.dk fortælle, at Microsoft har tilbudt finansiel støtte til (udvalgte) svenske partnere, hvis de ville stemme "Ja" til OOXML-afstemningen i det svenske SIS-udvalg.

Jeg kan slet ikke forstå, at personen, der sendte disse emails åbenbart stadig er ansat i Microsoft i Sverige. Det er simpelthen så tosse-åndssvagt gjort og personen burde fyres på gråt papir - evt skrevet med fonten "Comic Sans-serif". Jeg er helt sikker på, at for ORACLE, IBM og Microsoft er hele sagen om ISO/OOXML et minefelt uden lige at bevæge sig i, og at formulere en email som denne er et bevis på, at personen ikke har været sit ansvar voksent og har fejlvurderet situationen totalt.

Personligt kan jeg blive så edderspændt rasende over fodfejl som disse. Jeg er af den opfattelse, at IBM, ORACLE, Microsoft og andre spiller "spillet" på samme måde i øjeblikket - og jeg er helt sikker på, der ikke er forskel på de våben de anvender. Man kan måske sige, at (primært) IBM spiller deres kort lidt mere elegant end Microsoft gør i dette tilfælde.

Når jeg bliver så edderspændt sur, så skyldes det, at fejl som disse falder tilbage på sådan nogen som mig. Jeg står fuldt ved min opfattelse af, at OOXML skal ISO-certificeres og jeg baserer denne opfattelse på det tekniske overblik jeg har over formatet. Jeg er også klar til at snakke om forskellige forhold i det omfang nogen skulle ønske det. Jeg har aldrig modtaget noget som helst økonomisk og finansielt af Microsoft eller andre for mit arbejde med OOXML. Men når det alligevel falder tilbage på mig, så skyldes det, at mine argumenter for OOXML nu bliver set i lyset af hændelserne i Sverige, og andre kan (med rette) påstå, at mine holdninger er købt af Microsoft eller andre af dens partnere. Jeg forsøger selv at bygge mine argumenter på et teknisk grundlag - det politiske interesserer mig ikke synderligt - men når Microsoft gør som de gjorde i Sverige, så er det så stort et selvmål i form af "tabt terræn" at klaphatten i Parken til fodboldkampen for et par måneder siden i den grad må se sig slået i forhold til selvdestruktiv adfærd.

Microsoft i Sverige: I burde fandeme skamme jer! 

Comments are closed